19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden zijn een stijlvolle, eenvoudige en praktische oplossing om akoestiek in kantoorruimtes te verbeteren. Deze wanden dempen geluid en creëren bovendien meer privacy tussen werkplekken. Plaats akoestische scheidingswanden om de werksfeer en productiviteit te verbeteren. Ontdek op deze pagina ons complete assortiment!

Productiviteit en akoestische scheidingswand op kantoor

De meeste mensen werken beter in een ruimte met voldoende privacy en rust. Akoestische scheidingswanden worden vaak gebruikt in kantoorruimtes waarin men last heeft van galm. Denk aan werkplekken, flexwerkplekken, kantoortuinen, callcenters, vergaderruimtes, lounge plekken en entrees. Door scheidingswanden te plaatsen in deze ruimtes, neemt galm of echoën af, waardoor medewerkers zich beter kunnen concentreren. Een betere concentratie leidt meestal tot een verhoogde productiviteit.

Voordelen van akoestische scheidingswanden

Bij akoestische scheidingswanden draait het om creëren van afscheidingen in een kantoor terwijl ook de akoestiek verbetert. Dit komt uiteraard de concentratie en productiviteit van de medewerker ten goede. Hieronder beschrijven we wat de voordelen van scheidingswanden zijn:

  • Geluid absorberen: De akoestische scheidingswanden bestaan vaak uit houten frames met daar omheen absorberende materialen. Deze absorberen geluid en zorgen dat het geluid niet teruggekaatst wordt.
  • Creëren van een individuele werkplek: is er weinig privacy op kantoor? Met een scheidingswand creëert u eenvoudig een aparte werkplek. Plaats de wand bij een duo bureau of voeg extra zijpanelen toe aan de wand voor extra privacy.
  • Ideale aankleding van het kantoor: de scheidingswanden van Euro-Rotor zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, kleuren en afmetingen. De verschillende stoffen en kleuren zijn echte sfeermakers die ook nog eens de akoestiek in een ruimte verbeteren.

Welk type scheidingswand heb ik nodig?

Scheidingswanden helpen ook bij het isoleren van ruimtes. Dit is ideaal wanneer het kantoorpand veel open ruimtes heeft. Middels een scheidingswand creëert u makkelijk een afgezonderd hoekje waarin u in alle rust kunt werken of met collega’s kunt overleggen. In ons assortiment hebben we voor elke situatie een oplossing. U vindt allerlei akoestische scheidingswanden, van bureau scheidingswand tot aan staande scheidingswand. Een mobiele wand helpt bij het creëren van aparte ruimtes.

Waar worden de wanden van gemaakt?

Veel mensen vragen zich af hoe zo’n wand precies werkt en welke materialen ervoor zorgen dat geluid geabsorbeerd wordt. In de basis is een akoestische scheidingswand niets meer dan een frame met in het midden akoestische vulling/materiaal. Het frame is voorzien van een mooie stof, waardoor het kantoor een mooiere uitstraling krijgt. Akoestische scheidingswanden bevatten speciaal materiaal. Het materiaal, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, bepaalt de akoestische werking van de wand. Heeft een ruimte veel harde muren? Dan zal er veel galm zijn. Door scheidingswanden te plaatsen neemt de galm af en verbetert de werksfeer.

Bestel via onze webshop

Wilt u vandaag nog de beste scheidingswand voor uw kantoor bestellen? Bekijk dan ons ruime aanbod en maak uw keuze! Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice of langskomen op onze locatie. Daar helpen onze professionele medewerkers u graag verder.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead