19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Bureaus

Een goede werkplek begint met een goed bureau dat voldoet aan de wensen en van de gebruiker. Het model moet functioneel zijn en passen in de ruimte waarin het staat. In het nieuwe werken is ergonomie een steeds belangrijkere factor die bepalend is voor de keuze van een goed bureau. Wij verkopen de laatste jaren daarom voornamelijk bureaus die in hoogte verstelbaar zijn.

 

Bureaus kopen bij Euro-Rotor

Zodra u op zoek gaat naar een geschikt bureau dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Wij leveren bureaus met een vaste werkhoogte maar ook steeds vaker bureaus waarbij de werkhoogte kan worden afgesteld op de persoon. Dit kan handmatig met een handslinger of elektrisch. Zodra er verschillende mensen werken aan hetzelfde bureau dan is het verstandig om voor een elektrisch verstelbaar bureau te kiezen.

Naast zittend werken is het ergonomisch gezien verstandig om ook staand te werken. We hebben daarom speciale zit-sta bureaus opgenomen in ons assortiment die op verschillende manieren in hoogte verstelbaar zijn. Er is een slinger variant waarbij u draait aan de slinger om de hoogte te verstellen. Er is ook een elektrische variant waarbij het blad middels een motor omhoog en omlaag wordt verplaatst. Door een druk op de knop zal het blad in beweging komen.

Bureaus met een display

Wij leveren ook bureaus met een display waarop u kunt aflezen op welke hoogte het blad op dat moment staat. Vaak hebben deze displays ook een memory functie zodat voor een aantal personen de werkhoogte wordt onthouden voor zowel de zit als sta hoogte. De afwisseling tussen staand en zittend werken wordt hierdoor gestimuleerd en u blijft zo in beweging wat weer ten goede komt van de lichamelijke gesteldheid.

Wat voor soort bureaus zijn er?

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bureau past bij uw wensen en behoeftes, moet u de juiste keuze maken. Maar welke soorten zijn er eigenlijk allemaal? Op onze website vindt u acht verschillende soorten. Hieronder een greep uit onze populairste modellen:

  • Zit-sta bureau: Zit-sta bureaus zijn de meest ergonomische bureaus in zijn soort. U wisselt zitten eenvoudig af met staan, zodat u een dynamische werkhouding kunt aannemen. Dit is goed voor uw gezondheid, want het vermindert lichamelijke klachten.
  • Directiebureau: Directiebureaus zijn luxere en vaak grotere uitvoeringen van een standaard recht bureau. Dit type bureau wordt voornamelijk van hout gemaakt, wat de luxe uitstraling alleen maar versterkt.
  • Hoekbureau: Hoekbureaus zijn erg gewild. Ze bieden meer werkruimte door de extra hoek. Ideaal als opbergruimte of als aanlandplek.
  • Design bureaus: Met design bureaus bedoelen we bijzondere en luxe vormgegeven modellen die bovendien ook erg functioneel zijn. Het zijn echte eyecatchers die uw werkplek een unieke twist geven.
  • Duo-bureau: Duo-bureaus, ook wel benchbureaus genoemd, zien we in steeds meer kantoren terug. Het is een groot bureau met één onderstel waarop meerdere bureaubladen rusten. U werkt dus makkelijk met twee, vier of zelfs zes mensen aan hetzelfde onderstel.

Ruime keuze uit modellen en afmetingen

Bij Euro-Rotor zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen tussen de wensen van de klant en het leveren van het kantoormeubilair. Bij de bureaus heeft u de keuze uit diverse modellen en afmetingen.  De bureaus hebben allen een metalen frame en een bureaublad die te combineren zijn in diverse kleuren. De bureaubladen zijn standaard 25mm dik. Ze worden gemaakt van Melamine, een duurzame houtsoort. Er zijn 11 kleuren waaruit u kunt kiezen. De metalen frames zijn in 4 kleuren leverbaar: wit, zwart, aluminium of antraciet.

Naast de enkele bureaus, leveren we ook grote bureaus, kleine bureaus of de traditionele rechte bureaus. Altijd van de hoogste kwaliteit en snel bij u geleverd. We hebben de mogelijkheid om uit een ruime voorraad al binnen één tot drie weken te leveren door heel Nederland en België.

Eenvoudig online te bestellen

Gaat u voor ergonomisch, design, praktisch of gewoon functioneel dan bent u bij Euro-Rotor aan het juiste adres. Wij denken mee met de klant en kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uw kantoor, werkruimte, thuiswerkplek zo goed mogelijk in te richten voor ieder budget.

Er zijn diverse mogelijkheden om bij ons te bestellen. Wilt u eerst nog advies, kom dan langs in onze showroom in Veldhoven, de Run 8269. Maak hiervoor altijd even een afspraak. Via onze website en webshop krijgt u een beeld van ons assortiment en kunt u eventueel al direct online bestellen. Heeft u vragen dan zijn wij telefonisch maar zeker ook via e-mail bereikbaar; info@euro-rotor.nl.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over bureaus? Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen inclusief antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Aan welke eisen moet een bureau voldoen?

Elk persoon is anders en stelt andere eisen aan een bureau. Plaatst u een bureau in uw kantoorruimte als flexwerkplek? Dan zijn verstelbare bureaus een geschikte optie, omdat deze eenvoudig in hoogte te verstellen zijn. De hoogte kan zo perfect aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Verstellen doet u elektrisch of middels een handslinger. Maar kijk niet alleen naar het type bureau, kies een bureau dat past bij de inrichting van het pand. Past hier een wit bureau, zwart bureau of juist een houten bureau goed bij? In ons assortiment vindt u een breed assortiment aan kleuren en stijlen.

Waarom is een goed bureau belangrijk?

Een goede werkhouding begint met een goed bureau. Een goed ingesteld bureau ondersteunt uw lichaam op de juiste manier, waardoor de kans op lichamelijke klachten afneemt. Voor een optimale werkhouding is het ook belangrijk dat u beschikt over een goede bureaustoel die uw rug, schouders en nek support biedt. U neemt hierdoor automatisch een rechtere houding aan.

Hoe hoog moet een bureau zijn?

Wilt u op de juiste manier werken? Het instellen van uw bureau op de juiste hoogte is hierbij van groot belang. Uw lichaamslengte heeft hier invloed op, en dus is de ideale hoogte van een bureau per persoon verschillend. Hieronder staat een richtlijn die u kunt aanhouden. Zorg ervoor dat u achter uw bureau de juiste werkhouding kunt aannemen:

Lichaamslengte Hoogte bureau
150 cm 62 cm
155 cm 64 cm
160 cm 66 cm
165 cm 68 cm
170 cm 70 cm
175 cm 72 cm
180 cm 74 cm
185 cm 76 cm
190 cm 78 cm
195 cm 80 cm
200 cm 82 cm

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead