6 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Gratis geleverd vanaf € 250,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 300,- excl btw

Bureaus

Een goede werkplek begint met een goed bureau dat voldoet aan de wensen en van de gebruiker. Het model moet functioneel zijn en passen in de ruimte waarin het staat. In het nieuwe werken is ergonomie een steeds belangrijkere factor die bepalend is voor de keuze van een goed bureau. Wij verkopen de laatste jaren voornamelijk bureaus die in hoogte verstelbaar zijn.

 

Bureaus kopen

Zodra u op zoek gaat naar een geschikt bureau dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Wij leveren bureaus met een vaste werkhoogte maar ook steeds vaker bureaus waarbij de werkhoogte kan worden afgesteld op de persoon. Dit kan handmatig of elektrisch. Zodra er verschillende mensen werken aan het zelfde bureau dan is het verstandig om voor een elektrisch verstelbaar bureau te kiezen.

Naast zittend werken is het ergonomisch gezien verstandig om ook staand te werken.  We hebben daarom speciale zit-sta bureaus opgenomen in ons assortiment die op verschillende manieren in hoogte verstelbaar zijn. Er is een slinger variant waarbij je draait aan de slinger om de hoogte te verstellen. Er is ook een elektrische variant waarbij het blad middels een motor omhoog en omlaag wordt verplaatst. Door een druk op de knop zal het blad in beweging komen.

Wij leveren ook bureaus met een display waarop je kunt aflezen op welke hoogte het blad op dat moment staat. Vaak hebben deze displays ook een memory functie zodat voor een aantal personen de werkhoogte wordt onthouden voor zowel de zit als sta hoogte. De afwisseling tussen staand en zittend werken wordt hierdoor gestimuleerd en je blijft zo in beweging wat weer ten goede komt van de lichamelijke gesteldheid.

Ruim Assortiment

Bij Euro-Rotor zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen tussen de wensen van de klant en het leveren van het kantoormeubilair.  Bij de bureaus heeft u de keuze uit diverse modellen en afmetingen.  De bureaus hebben allen een metalen frame en een bureaublad die te combineren zijn in diverse kleuren. De bureaubladen zijn standaard 25mm dik. Ze worden gemaakt van Melamine. Er zijn 11 kleuren waaruit u kunt kiezen. De metalen frames zijn in 4 kleuren leverbaar: wit, zwart, aluminium of antraciet. Naast de traditionele enkele bureaus, leveren we ook duo-bureaus. Deze bieden een werkplek voor twee werknemers. Het bureau bestaat uit één frame met twee in hoogte verstelbare werkbladen en één akoestische tussenwand. Er kan dus ook staand gewerkt worden.

We hebben de mogelijkheid om uit een ruime voorraad al binnen één tot drie weken te leveren door heel Nederland en België.

De perfecte bureaus voor uw werkplek

Gaat u voor ergonomisch, design, praktisch of gewoon functioneel dan bent u bij Euro-Rotor aan het juiste adres.

Wij denken mee met de klant en kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uw kantoor, werkruimte, thuiswerkplek zo goed mogelijk in te richten voor ieder budget.

Bestel bij Euro-Rotor

Er zijn diverse mogelijkheden om bij ons te bestellen. Wilt u eerst nog advies, kom dan langs in onze showroom in Veldhoven, de Run 8269. U maakt hiervoor altijd even een afspraak. Via onze website en webshop krijgt u een beeld van ons assortiment en kunt u eventueel al direct online bestellen. Heeft u vragen dan zijn wij telefonisch maar zeker ook via e-mail bereikbaar info@euro-rotor.nl.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2022 Euro-rotor | Website: Next Lead