11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Gratis geleverd vanaf € 275,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 350,- excl btw

Duo-bureaus

U bent vast wel bekend met het fenomeen van de stand-up desk of het zit-sta bureau. Maar wat is een duo-bureau precies? Een duo-bureau is een uniek type bureau dat is ontworpen voor twee of meer personen. Het biedt de perfecte combinatie van zit- en sta- mogelijkheden, waardoor het ideaal is voor thuiswerkers, kantoorwerkers of studenten die graag in teamverband werken.

De beste duo zit-sta bureaus

Als u op zoek bent naar een duo-bureau, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod van de allerbeste duo-bureaus. De modellen zijn ontworpen met veel aandacht voor design en functionaliteit. Zo zijn onze bureaus niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg comfortabel en gebruiksvriendelijk. Veel van onze modellen zijn duo zit-sta bureaus. De hoogte is elektrisch verstelbaar of handmatig middels een handslinger. De hoogte past u makkelijk naar wens aan. Ideaal voor (flex)werkplekken waarbij elke gebruiker andere eisen stelt aan het bureau.

Ideale oplossing voor samenwerken

Een duo zit-sta bureau is de perfecte oplossing voor twee of meer personen die samenwerken. Het biedt de mogelijkheid om te zitten en te staan, zodat u nooit meer last hebt van een vermoeide rug of benen. Ook is het ergonomisch verantwoord, waardoor u minder kans hebt op RSI of andere klachten. RSI is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en de nek.

Verbeter de werksfeer

Ook kan staan tijdens bijvoorbeeld meetings een positief effect hebben op de kwaliteit van communicatie. Niemand zit onderuit of minder in het zicht. Als u allebei staat dan bent u beiden beter zichtbaar voor de ander en kunt u zich beter concentreren op het gesprek. Dit leidt dan weer tot heldere communicatie.

Voordelen van een duo-bureau

Een duo-bureau biedt tal van voordelen ten opzichte van een traditioneel bureau. Zo is het natuurlijk ideaal voor twee personen die samen willen werken, maar het is ook erg geschikt voor mensen die graag afwisseling zoeken in hun werkplek. Zo kunt u er bijvoorbeeld gemakkelijk voor kiezen om afwisselend te zitten en te staan, wat erg goed is voor uw lichaam. Ook als u vaak werkt met een laptop of tablet zult u merken dat een duo-bureau erg handig is, want door de verstelbare hoogte kunt u altijd werken in de meest comfortabele houding. Andere voordelen zijn:

  • Beschikbaar voor twee, vier of zes personen
  • Creëer in een handomdraai overzichtelijke werkplekken
  • Eén onderstel voor een professionele uitstraling
  • Sommige modellen zijn inclusief scheidingswand
  • Vaak elektrisch verstelbaar

Prettige werkplek voor meer productiviteit

Wanneer u prettig en comfortabel kunt werken bevordert dat uw productiviteit. Dit geldt natuurlijk ook voor twee, vier of zelfs zes personen die samenwerken aan een project. Een duo-bureau creëert dus de perfecte werkplek waarin u optimaal kunt presteren. Als extra optie kunt u ook nog kiezen. Voor een model met twee verstelbare monitorarmen, zodat iedereen in het team altijd goed zicht heeft op het scherm. Of ga voor een model met ingebouwde lades en opbergruimte, waardoor alles netjes opgeruimd blijft en u nooit meer iets hoeft te zoeken.

Bekijk ons ruime aanbod

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een duo-bureau? Bekijk dan snel ons ruime aanbod hier op de website! Wij hebben verschillende modellen in verschillende stijlen, dus er is vast wel iets naar uw smaak bij!

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead