19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Duo bureaus

Duo bureaus zijn een uniek type bureau dat is ontworpen voor twee of meer personen. Ze bevorderen samenwerking en interactie tussen gebruikers, wat kan leiden tot meer productieve en creatieve werkomgevingen. Bij Euro-Rotor zijn duo bureaus verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, waardoor u er gemakkelijk een kunt vinden dat past bij de inrichting van uw thuiswerkplek of kantoor. Bekijk hier ons aanbod!

Wat zijn de voordelen van duo bureaus?

Duo bureaus bieden een tal van voordelen ten opzichte van een traditioneel bureau. Zo is het natuurlijk ideaal voor twee personen die samen willen werken, maar het is ook erg geschikt voor mensen die graag afwisseling zoeken in hun werkplek. Zo kunt u er bijvoorbeeld gemakkelijk voor kiezen om afwisselend te zitten en te staan, wat erg goed is voor uw lichaam. Ook als u vaak werkt met een laptop of tablet zult u merken dat een duo-bureau erg handig is, want door de verstelbare hoogte kunt u altijd werken in de meest comfortabele houding. Andere voordelen zijn:

  • Beschikbaar voor twee, vier of zes personen
  • Creëer in een handomdraai overzichtelijke werkplekken
  • Eén onderstel voor een professionele uitstraling
  • Sommige modellen zijn inclusief scheidingswand
  • Een duo bureau is elektrisch verstelbaar

Ontdek de beste duo zit-sta bureaus bij Euro-Rotor

Als u op zoek bent naar duo zit-sta bureaus, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod van de allerbeste duo zit-sta bureaus, ontworpen met veel aandacht voor design en functionaliteit. Zo zijn deze modellen niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg comfortabel en gebruiksvriendelijk. De hoogte van dit duo bureau is elektrisch verstelbaar of handmatig middels een handslinger. De hoogte past u makkelijk naar wens aan. Ideaal voor flexwerkplekken waarbij elke gebruiker andere eisen stelt aan ergonomie.

Ideale oplossing voor een betere werkhouding

Duo zit-sta bieden de mogelijkheid om te zitten en te staan, zodat u zelf de keuze heeft welke werkhouding u aanneemt. Ook is het ergonomisch verantwoord, waardoor u minder kans heeft op spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en de nek.

Beter samenwerken met een duo bureau naast elkaar

Een duo bureau naast elkaar is de perfecte oplossing om twee of meer personen samen te laten werken. Het kan daarmee een positief effect hebben op de kwaliteit van communicatie. Doordat u allebei zichtbaar bent voor de ander, kunt u zich beter concentreren op het gesprek. Dit leidt tot betere communicatie.

Prettige werkplek voor meer productiviteit

Wanneer u prettig en comfortabel kunt werken bevordert dat uw productiviteit. Dit geldt natuurlijk ook voor twee, vier of zelfs zes personen die samenwerken aan een project. Een duo bureau naast elkaar creëert de perfecte werkplek waarin u optimaal kunt presteren. Als extra optie kunt u ook nog kiezen voor een model met twee verstelbare monitorarmen, zodat iedereen in het team altijd goed zicht heeft op het scherm. Of u kunt ook nog kiezen voor een model met ingebouwde lades en opbergruimte, waardoor alles netjes, opgeruimd en georganiseerd blijft.

Bekijk ons ruime aanbod

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van duo bureaus? Bekijk dan snel ons ruime aanbod op onze webshop. Wij hebben verschillende modellen in verschillende stijlen, waardoor u gegarandeerd een model vind die bij uw behoeften past. Twijfelt u nog over uw keuze? Dan kunt u ook eerst langskomen in onze showroom in Veldhoven. Onze medewerkers tonen u daar ons assortiment en helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead