19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Rechte bureaus

Veruit de meeste bureaus zijn rechte bureaus. Logisch, aangezien deze bureaus veel voordelen bieden. Als u een recht bureau nodig heeft, bent u hier aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse rechte bureaus in verschillende stijlen en materialen. Of u nu op zoek bent naar een modern bureau of een klassiek model, bij Euro-Rotor vindt u het allemaal!

Recht bureau met verschillende afmetingen, kleuren en frames

Bij de rechte bureaus van Euro-Rotor heeft u de keuze uit diverse modellen en afmetingen. Onze rechte bureaus hebben allen een metalen frame en een bureaublad die te combineren zijn in diverse kleuren. De bladen voor de rechte bureaus zijn standaard 25mm dik. Er zijn 11 kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo past het rechte bureau van uw keuze altijd bij de rest van het interieur.

De metalen frames voor de rechte bureaus zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo bieden wij de keuze uit U-poot frames, O-poot Frames en T-poot frames. Daarnaast kunt u ook voor de frames kiezen uit verschillende kleuren, namelijk wit, zwart, aluminium of antraciet.

Recht bureau verstelbaar of als een zit-sta variant

In ons assortiment komt u ook rechte bureaus tegen die óf verstelbaar of in de zit-sta variant leverbaar zijn. Ergonomisch werken moet namelijk altijd mogelijk zijn en is een vereiste volgens de Arbowet. Aangezien de ene persoon de andere niet is, is het uitermate belangrijk dat bureaus verstelbaar zijn.  Met een recht verstelbaar bureau kunt u het bureau eenvoudig op de juiste hoogte plaatsen. Zo neemt u automatisch altijd de juiste houding aan tijdens het werken. Met het rechte zit-sta bureau wisselt u snel en makkelijk af tussen zitten en staan.

Handmatige of elektrische bediening

Er is keuze uit een handmatige bediening en een elektrische bediening. Het wisselen tussen zitten en staan is goed voor uw lichaamshouding, concentratie en productiviteit. Het mechanisme helpt u om op ieder moment van de dag de juiste houding aan te nemen, of dit nu zittend of staand is.

Kies een model op basis van uw wensen

Als u een recht bureau wilt kopen, is het belangrijk om na te denken over wat voor soort bureau u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld veel spullen die u wilt opslaan? Dan is een recht bureau met een ladeblok wellicht een goede optie voor u. Of wilt u juist graag zo veel mogelijk werkoppervlak? Kies dan voor een recht bureau met een groter tafelblad. Bij Euro-rotor hebben we rechte bureaus in alle soorten en maten. Zo is er altijd een recht bureau dat aan uw wensen voldoet.

Bekijk ons assortiment en bestel!

Wij bieden rechte bureaus in verschillende stijlen, dus u vindt er altijd wel eentje die perfect past bij uw wensen. Wanneer u kiest voor een bureau van Euro-Rotor weet u zeker dat u kiest voor topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij hebben namelijk alleen maar hoogwaardige producten in ons assortiment opgenomen, zodat wij onze klanten de best mogelijke aankoopbeleving kunnen bieden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail, het contactformulier op onze website of door ons telefonisch te benaderen.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead