21 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Eigen Magazijn, Transport, Montage team
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Persoonlijke Aandacht voor jouw kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting met gebruikt of nieuw meubilair is mogelijk bij Euro-rotor. Meubilair is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast kan er geleverd en gemonteerd worden op locatie Combineren van nieuwe en gebruikt meubilair is mogelijk

WAAR MOET IK BEGINNEN, WAT IS EEN MUST EN WAT IS LUXE?

Kantoorinrichting is erg belangrijk voor uw werknemers. Door een ontspannen sfeer en functionele werkplek wordt de werkcapaciteit hoger en voorkomt dit ziekteverzuim.

Door een verkeerde houding krijgt men lichamelijke klachten en druk dit op de werkcapaciteit. Daarom is juist een goede werkplek erg belangrijk. Kunt u uw bureaustoel goed instellen, staat uw bureau op juist hoogte? Staat uw computerscherm op juiste hoogte en diepte ingesteld? Blijf ook niet heel de dag zitten maar beweeg ook eens. Dit zijn allemaal dingen die vaak niet worden opgemerkt en/of niet mogelijk zijn met uw kantoormeubilair.

Laat uw kantoor inrichten door Euro-Rotor

Euro-Rotor biedt een complete service, waarbij uw kantoorinrichting geleverd wordt bij u op locatie. Ons eigen team van vakkundige monteurs zorgt voor een professionele en zorgvuldige montage van al uw meubels. Indien nodig kunnen we aanpassingen doen om ervoor te zorgen dat alles perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Indien nodig bieden we ook de service van inhuizen op locatie.

Onze monteurs zorgen ervoor dat de meubels op de gewenste verdieping of locatie worden geplaatst, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Na montage en installatie ruimen we alle verpakkingsmateriaal netjes en gescheiden op. Op deze manier dragen we bij aan een milieuvriendelijke aanpak. Verder zorgen wij voor nazorg van uw kantoorinrichting door middel van uitleg en instellingen van uw nieuwe meubilair.

Ergonomische werkplek

Een ergonomisch werkplek herken je snel:

 • Goede instelbare bureaustoel
 • Bureau dat in hoogte verstelbaar
 • Monitorarm verstelbaar in diepte en hoogte

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is voorzien van de volgende punten:

 • Een fijne zit
 • In hoogte instelbaar, zodat de benen stevig op de grond staan in een hoek van 90 graden
 • Zitting in diepte instelbaar, zodat er 2 á 3 vingers tussen de zitting en het onderbeen zitten
 • Armleuningen in hoogte verstelbaar

Flexwerken

Een goede flexwerkplek is makkelijk en snel in te stellen naar het lichaam van de werknemer die op dat moment daar werkt:

 • In hoogte verstelbaar bureau door middel van slinger, gasveer of elektrisch
 • Een goede bureaustoel die algemeen goed bevalt
 • Gasveer monitorarm die makkelijk te verstellen is

Kabels wegwerken

Boven en onder het bureau liggen altijd verschillende kabels door elkaar.

Hiervoor hebben wij makkelijke en slimme oplossingen om de kabels in een geheel weg te werken.

Opbergen

Papierwerk of andere losse spullen liggen vaak in de weg op het bureau.

Hiervoor is een ladenblok of kast de oplossing.

Een handige manier om eenvoudig spullen op te bergen

Akoestiek en rust

Akoestiek is erg belangrijk op de werkvloer.

Het zorgt voor demping van geluid.

Zo kunt u met meerdere mensen toch rustig werken in een ruimte.

Akoestische panelen zijn op verschillende manieren in te zetten. Bijvoorbeeld als bureauscherm of  losstaande schermen

Ontvangst / receptie

Ontvangstmeubilair is hetgeen dat de klant als eerste ziet bij binnenkomst.

De uitstraling en aankleding is dus heel belangrijk voor de eerste indruk.

Vergaderen

Vergadermeubilair moet bestaan uit:

 • Goede zitcomfort
 • Stroomvoorziening
 • HDMI aansluiting

Daarnaast is er de mogelijkheid om zittend of staand te vergaderen

Kantine meubilair

De kantine moet zo ingericht zijn dat de werknemers rustig kunnen lunchen, ontspannen en praten met collega’s.

Ons assortiment bestaat uit tafels en stoelen.

Van eenvoudig tot luxe uitstraling

Directie meubilair

Maatwerk voor directiemeubilair is erg prijzig.

Daarom bieden wij een assortiment aan met diverse modellen, waardoor het prijstechnisch voordeliger wordt.

Keuze uit diverse houtkleuren

Extra handig om te weten van Euro-rotor

GELEVERD BIJ U OP LOCATIE
INHUIZEN OP LOCATIE
VAKKUNDIG GEMONTEERD DOOR EIGEN TEAM
KWALITEIT MEUBILAIR TOT 10 JAAR GARANTIE
VERPAKKINGSMATERIAAL OPGERUIMD EN GESCHEIDEN AFGEVOERD
NAZORG UITLEG EN INSTELLINGEN MET EVENTUELE AANPASSINGEN
TOEKOMST UITBREIDING? WIJ LEVEREN DEZELFDE KLEUREN
ZORGDRAGEN OVER UW OUDE KANTOORMEUBILAIR

Onze andere diensten

Overname schoolmeubilair

Overname schoolmeubilair
Vaak hebben deze scholen een nieuwe locatie gekregen of komt er een nieuw gebouw met nieuwe inrichting. Het oude materiaal moet vaak weg en dat kan een hele klus zijn. Voor ons geen probleem! Wij halen de school leeg en leveren het veegschoon op.

Veegschoon oplevering

Veegschoon oplevering
Wij zorgen er niet alleen voor dat uw meubilair wordt opgekocht, maar tevens dragen wij ook zorg voor het veegschoon opleveren. En het terugbrengen in de originele staat van uw bedrijfsruimte.

Gescheiden afvoeren

Gescheiden afvoeren
Niet al het materiaal in kantoren is herbruikbaar. Daarom bieden wij aan om al het materiaal af te voeren. Dit voeren wij gescheiden af op locatie met containers of op ons eigen terrein.

Hoe haal ik het maximale uit mijn kantoorinrichting?

Een van de essentiële aspecten van kantoorinrichting is het selecteren van het juiste meubilair. Comfort en ergonomie zijn hierbij van groot belang. Euro-Rotor heeft een breed assortiment nieuw kantoormeubilair en gebruikt kantoormeubilair van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste ergonomische normen. Daarnaast is het wegwerken van kabels een belangrijk onderdeel van een opgeruimde en veilige werkplek. Ons team zorgt ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt, zodat ze geen struikelgevaar vormen en de esthetiek van uw kantoorinrichting niet verstoren.

Opgeruimd staat netjes

Opbergoplossingen zijn tevens van belang om een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving te creëren. Wij bieden een breed scala aan kasten, ladeblokken en andere opbergmeubelen die perfect passen bij uw kantoorinrichting. Zo kunt u belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden gemakkelijk opbergen en terugvinden.

Akoestiek en rust voor een verhoogde productiviteit

Een goede akoestiek en rust zijn essentieel voor een productieve werkomgeving. Euro-Rotor biedt diverse oplossingen om de akoestiek in uw kantoor te optimaliseren, zoals geluidsisolerende panelen en bureauschermen. Hierdoor worden geluidsoverlast en afleiding tot een minimum beperkt, waardoor uw medewerkers zich beter kunnen concentreren.

De juiste kantoorinrichting voor elke kantoorruimte

Bij Euro-Rotor begrijpen we dat de kantoorinrichting aangepast moet worden aan het gebruiksdoel een ruimte. Zo zijn bijvoorbeeld de ontvangst- en receptiegebieden een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Van receptiebalies tot comfortabele wachtkamerstoelen, ons meubilair zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen. In een kantine kunnen werknemers ontspannen en nieuwe energie opdoen. Met onze kantinetafels en stoelen, creëren wij een aangename omgeving waar uw medewerkers kunnen genieten van hun pauzes.

Verder biedt Euro-Rotor een ruime keuze aan vergadertafels en stoelen die comfortabel en functioneel zijn. Op die manier hanteer je de juiste werksfeer tijdens vergaderingen, waarbij ergonomie van cruciaal belang is. Voor directieleden is het belangrijk om te werken in een omgeving die stijlvol en representatief is. Directiemeubilair van hoge kwaliteit, met oog voor design en comfort, is ook te vinden in ons assortiment. Deze meubels stralen professionaliteit uit en dragen bij aan een inspirerende werkomgeving voor uw directieleden of leiding.

Neem vandaag nog contact op

Kies voor Euro-Rotor wanneer u een kantoorinrichting op maat wenst. Met ons uitgebreid assortiment en onze services zorgen we ervoor dat uw kantoor een comfortabele en functionele ruimte wordt, waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead