14 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Zit-sta bureaus

Op zoek naar een gebruikt zit-sta bureau zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit? Euro-Rotor biedt een fraai assortiment tweedehands zit-sta bureaus. Vrijwel alle modellen die wij opkopen verkeren nog in een uitstekende staat. Waar het nodig is vervangen we het blad of onderstel, zodat u altijd een bureau koopt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijk rustig rond en kies een model dat bij u past!

De voordelen van een tweedehands zit-sta bureau kopen

Een tweedehands zit-sta bureau kopen of een gloednieuwe? Het blijft een lastige vraag. Een tweedehands model is vaak goedkoper, maar u heeft minder of zelfs geen keuze uit het type, de kleur, de afmetingen en andere opties. Heeft u een gebruikt zit-sta bureau gevonden, maar is het blad niet naar wens? Het blad kunnen wij eigenlijk altijd vervangen.

Een ander voordeel van tweedehands zit-sta bureaus heeft te maken met duurzaamheid. Door een tweedehands exemplaar te kopen doorbreekt u het lineair model (productie, gebruikt, afdanking). Zo draagt u een steentje bij aan een circulaire economie!

Soorten gebruikte zit-sta bureaus in ons assortiment

Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen verschillende soorten zit-sta bureaus. Er zijn namelijk zowel slingerverstelbare als elektrisch verstelbare exemplaren te koop.

Kiest u voor slingerverstelbaar? Deze is eenvoudig in hoogte aan te passen middels een zwengel, welke doorgaans aan de onderkant van het bureaublad bevestigd is.

Gebruikte zit-sta bureaus met elektrische bediening maken gebruik van een elektromotor welke verwerkt zit in het onderstel. Druk op de knoppen en stel zo uw ideale bureauhoogte in.

Snel geleverd door onze grote voorraad

Wanneer gebruikte zit-sta bureaus bij ons aankomen, worden ze eerst grondig geïnspecteerd en gecontroleerd op kwaliteit, design en functionaliteit. Ook worden de bureaus tijdens zo’n controle schoongemaakt. Komt een model niet door de keuring heen? Dan wordt deze gedemonteerd en de losse onderdelen kunnen hergebruikt worden. We slaan de onderdelen op in ons magazijn. Beschadigde onderdelen gooien we weg. In ons magazijn liggen veel van onze producten op voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten voordat uw nieuwe, tweedehands zit-sta bureau bij u geleverd wordt.

Advies bij de aankoop van uw zit-sta bureau

Bij de aankoop van een zit-sta bureau adviseren wij altijd per werkplek de volgende producten aan te schaffen:

  • Kabelgoot
  • Onderbouw stekkerblok

We adviseren deze producten aan te schaffen omdat een zit-sta bureau in hoogte verstelbaar is, maar de lengte van de kabels van uw computer zijn hier niet voor gemaakt. Ze zijn te kort, waardoor u niet staand kunt werken. Door een onderbouw stekkerblok te plaatsen onder het bureaublad met een aansluitsnoer van drie meter is dit probleem verholpen. De kabelgoot werkt de kabels netjes onder het bureau weg.

Eenvoudig besteld via onze webshop

Uw zit-sta bureau tweedehands kopen, maar heeft u nog vragen? Of heeft u behoefte aan deskundig en persoonlijk advies? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van advies en tips. Een bezoek brengen aan onze showroom mag natuurlijk ook. Ontdek ons complete assortiment gebruikt kantoormeubilair en laat u adviseren.

Wij kopen ook regelmatig gebruikte zit-sta bureaus op. Wanneer u zit-sta bureaus of ander meubilair heeft dat u wilt verkopen, neem dan gerust contact met ons op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead