19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen zijn ideaal voor mensen die het optimale comfort willen, zonder de hoofdprijs te betalen. Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel, is het zeker de moeite waard om te kijken naar refurbished bureaustoelen.

Refurbished betekent dat de stoel is opgeknapt en weer als nieuw verkocht wordt. Dit is een geweldige manier om geld te besparen én om onnodig materiaalverspilling tegen te gaan.

Het belang van een goede refurbished bureaustoel

Een goede bureaustoel in het algemeen is van cruciaal belang voor iedereen die veel tijd achter een bureau doorbrengt. De stoel zorgt ervoor dat uw lichaam in een comfortabele en ontspannen houding zit, waardoor u minder snel last krijgt van rug- of nekklachten. Daarnaast verhoogt een goede stoel ook uw productiviteit, omdat u minder afgeleid bent door ongemakken. Kortom: investeren in een goede, refurbished bureaustoel is de beste beslissing die u kunt nemen.

Sommige mensen willen of kunnen echter niet een enorm bedrag investeren in de perfecte bureaustoel die aan hun eisen voldoet. Bij Euro-rotor begrijpen we dit, en vinden we het toch belangrijk dat iedereen een comfortabele stoel heeft om op te werken. Daarom bieden wij refurbished bureaustoelen aan van de allerhoogste kwaliteit.

Altijd veel keuze op voorraad

Bij Euro-rotor houden wij de voorraad goed bij. We hebben altijd een breed aanbod aan refurbished bureaustoelen en er komen regelmatig nieuwe producten bij. Als u een bureaustoel heel graag wilt, koop hem dan zo snel mogelijk.

Het gaat immers om refurbished bureaustoelen waarvan we vaak per stuk maar weinig voorraad hebben. Door het wisselende aanbod is het verstandig om de site in de gaten te houden. Niemand weet wanneer we weer een pareltje binnenkrijgen!

Waar moet ik op letten bij een refurbished bureaustoel?

Bij een refurbished bureaustoel zijn eigenlijk dezelfde dingen belangrijk om op te letten als bij een nieuwe bureaustoel. Uiteraard is het zitcomfort erg belangrijk, maar het is ook belangrijk om te weten of de stoel geschikt is om er langere perioden op te zitten en hoe goed de stoel verstelbaar is. De ergonomische aspecten zijn dus van groot belang.

Wanneer is een bureaustoel refurbished?

Vaak wordt onterecht gedacht dat tweedehands en refurbished bureaustoelen hetzelfde zijn. Toch is er een belangrijk verschil te onderscheiden. Refurbished bureaustoelen zijn gecontroleerd en opgeknapt waar nodig. Denk aan herstofferen, poedercoaten of repareren. De kwaliteit van de stoel gaat er op vooruit.

Tweedehands goederen zijn niet gereviseerd, maar worden in de huidige staat verkocht, eventueel met kleine beschadigingen.

Herstofferen

Als de stof van de bureaustoel is versleten of is verkleurd, dan kunnen wij deze stof verwijderen om zo een nieuwe aan te brengen. Uw refurbished bureaustoel ziet er weer als nieuw uit én voelt ook nieuw.

Poedercoaten

Een andere manier om de kwaliteit van de bureaustoelen te verbeteren is door het voetkruis opnieuw te verven of te vervangen. Als we poedercoaten dan brengen we een nieuwe verflaag aan, zodat het voetkruis er weer stralend uit ziet.

Repareren

Bij het repareren van de refurbished bureaustoelen bekijken we welke onderdelen er vervangen moeten worden en vervangen de onderdelen waar nodig. De stoel gaat hierdoor langer mee en voldoet hierdoor aan de veiligheidseisen.

Wij geven uw stoel een tweede leven

Door een refurbished bureaustoel te kopen, investeert u in een duurzamere toekomst. In een duurzame economie draait het om het hergebruik van grondstoffen en materialen om zo het milieu minder te belasten. Wij vinden het zonde dat goede bureaustoelen onnodig worden weggedaan. Wij geven ze een opfrisbeurt en een nieuw leven. De waarde blijft behouden, maar er ontstaat minder afval. Onze ecologische voetdruk verkleind.

Shop op onze website voor de beste modellen!

Wilt u de refurbished bureaustoel liever toch eerst uitproberen, of weet u niet zeker welke bureaustoel het beste is voor u? Kom dan langs bij onze showroom in Veldhoven. Niet alleen kunt u daar alle bureaustoelen uitproberen en bekijken, ook kunnen onze deskundige medewerkers u daar van advies voorzien over wat de beste bureaustoel voor u is!

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead