19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Kantoormeubelen Eindhoven

Bent u met uw bedrijf gevestigd in regio Eindhoven en bent u op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Euro-Rotor biedt een groot assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu nieuwe bureaustoelen nodig heeft voor enkele werkplekken of een complete inrichting van het pand: wij kunnen aan uw wensen voldoen. Ontdek onze kantoormeubelen nabij Eindhoven online of bezoek onze showroom!

De beste nieuwe en tweedehands kantoormeubelen in Eindhoven

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van zowel nieuw als gebruikte kantoormeubelen in Eindhoven en omgeving. Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor al uw kantoorbehoeften en -wensen, hoe groot of klein deze ook zijn. Bij ons geniet u van tot wel 10 jaar garantie. Indien gewenst komen we uw kantoormeubelen in Eindhoven leveren en monteren.

Wij nemen uw oude meubels graag over

We hebben ons daarnaast gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubilair. Wilt u af van bestaande meubels, omdat deze toe zijn aan vervanging? Of heeft u overtollige kantoormeubelen in Eindhoven die u kwijt wilt? Dan nemen wij dit graag van u over! Zomaar weggooien vinden we zonde. In de meeste gevallen zijn de meubels nog van goede kwaliteit en kunnen ze na een opfris- en opknapbeurt prima hergebruikt worden. Wel zo duurzaam!

Andere diensten die wij aanbieden zijn:

  • Opkoop van schoolmeubilair
  • Veegschone oplevering
  • Gescheiden afvoeren
  • Volledige kantoorinrichtingen verzorgen

Waar moet ik op letten bij het kopen van kantoormeubelen in Eindhoven?

Bij het kopen van kantoormeubilair in Eindhoven zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om vooraf goed te kijken naar de beschikbare ruimte. Meet deze goed in, zodat u precies weet hoeveel ruimte u heeft voor uw nieuwe meubels.

Houd daarnaast ook rekening met de stijl van het interieur. Gaat u voor een moderne uitstraling of juist een huiselijke sfeer? Bij Euro-Rotor hebben we kantoormeubelen in allerlei stijlen, zodat er altijd een oplossing is die past bij uw bedrijf.

Bestel online of kom langs in onze showroom

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling online te plaatsen. Maar het is ook mogelijk om eerst langs te komen in onze showroom in Veldhoven. Met maximaal een half uurtje rijden stapt u zo bij ons binnen om ons assortiment te bekijken en te ervaren. U kunt zich daarbij laten adviseren door een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte kantoormeubelen voor uw kantoor in Eindhoven.

Over Euro-Rotor

Euro-Rotor is een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring. Persoonlijk advies, snelle levering en makkelijk schakelen zijn onze kernwaarden. Doordat we niet alleen nieuw, maar ook gebruikte kantoormeubelen aanbieden, bieden we u een totaaloplossing en kunnen we u volledig ontzorgen met onze diensten. Zo hoeft u maar met één partij te schakelen!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Contactgegevens


    © Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead