9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10
Gratis geleverd vanaf € 250,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 300,- excl btw

Levering en montage

Levering en montage

Naast de mogelijkheid om uw kantoormeubelen bij Euro- rotor af te halen. Kunt u tevens uw meubelen thuis laten bezorgen. De meubelen worden kunnen dan gemonteerd afgeleverd op locatie. Bij een bestelling van €300,- excl btw doen wij dit gratis 

Het leveren van kantoormeubilair op verdiepingen is mogelijk indien lift aanwezig. Mocht dit niet het geval zijn, bieden wij ook de mogelijkheid een buitenlift te plaatsen. Hier zitten extra kosten aan verbonden. Dit wordt altijd in overleg met de klant gedaan.

Er kan eventueel een meerprijs in rekening worden gebracht voor uw bezorging en montage voor meubilair op verdiepingen. 

Mocht er niet de mogelijkheid zijn een buitenlift te plaatsen, dan zoeken wij naar een andere oplossing. Meer info

Alleen leveren

U heeft ook de keuze om alleen het kantoormeubilair te laten leveren door Euro-rotor. Deze producten zullen op een adres achter de eerste deur worden afgeleverd. Of per post naar u worden verzonden. Deze producten kunnen ongemonteerd worden afgeleverd afhankelijk van het product. Bij bestellingen van € 250,- excl BTW wordt dit gratis gedaan. Komt u onder dit orderr bedrag wordt er € 35,- excl BTW bezorg kosten door berekend.

Levering tijdens corona

We volgen hierbij de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. We bezorgen al onze goederen contactloos en houden 1,5 meter afstand. Indien de situatie ter plaatse daar aanleiding toe geeft, heeft onze chauffeur de mogelijkheid om, in overleg met de klant, af te wijken van de geplande inhuis situatie, dit ter bescherming van zowel klant als monteur. Wij vragen u hiervoor begrip.

Levertijd

Bij voorraad producten hanteren wij volgende levertijd. Op sommige producten kan een langere levertijd worden gehanteerd dit kun u vinden in omschrijving van het product. ​ op zaterdag en zondag leveren wij niet.

Retourneren

Bent u toch niet tevreden over het product dat u online gekocht heeft bij Euro-rotor.

Binnen 14 werkdagen kunt u het product retourneren. Voor producten die op maat zijn gemaakt door bijvoorbeeld kabeldoorvoerdop of andere aanpassingen geldt dit niet. Deze producten kunt u niet retourneren.

De Retour kosten zijn voor uw eigen rekening en bedragen net zo als de leveringskosten € 35,- excl btw.

Stuur ons een e-mail als u iets wil retourneren,

Dit kan via de mail info@euro-rotor.nl.

Vermeld hierbij even u bestelnummer en besteldatum.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2022 Euro-rotor | Website: Next Lead