19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Opkoop kantoormeubilair

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.. Euro-rotor Facility Solutions zorgt voor opkoping van uw inventaris. Wij zorgen voor het uithuizen van het kantoormeubilair en wordt het pand, mocht u dat willen, veegschoon opgeleverd. Daarnaast nemen wij niet alleen het bruikbare meubilair mee. Wij voeren ook het materiaal af dat niet meer bruikbaar is. Zo bent u in een keer van alle zorgen af en hoeft u maar één partij in te schakelen. Wij kunnen u ook van dienst zijn als opkoper van uw inventaris in geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris/voorraad.

Neem contact met ons op

“WE ZIJN EEN ECHT FAMILIE BEDRIJF
DAT AL SINDS 1994 BESTAAT”

Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring in het ontruimen en uithuizen van bedrijfspanden, kantoren en scholen. Wij werken snel en nauwkeurig en weten opdrachtgevers te verbazen over het resultaat.

Doordat we vele kantoren ook opnieuw hebben ingericht hebben wij inzicht in de mogelijkheden die het kantoor kan bieden. We denken mee met de klant en geven advies over functionaliteit van de ruimte. Ergonomie staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt u bij ons geld besparen doordat wij u een combi kunnen leveren van nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Totaal ontzorgen

Blijf lekker ondernemen en wij regelen de rest.

Veegschoon opleveren

Naast het bruikbare ruimen wij ook het voor het niet bruikbare af en bent u in een klaar met 1 partij.

Duidelijke afspraken

U weet waar u aan toe bent en komen afspraken en opleverings datum na.

Hoe gaat Euro-rotor te werk bij het veegschoon opleveren van een kantoorpand?

De kracht van euro-rotor

Duurzaam

In het kader van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) hebben wij oog voor het milieu. Energie besparing, beperken uitstoot van CO2. Niet al het materiaal in kantoren is herbruikbaar. Daarom bieden wij aan al het materiaal af te voeren. Dit voeren wij gescheiden af op locatie of op ons eigen terrein.

Ontzorgen

In geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris is dit vaak een enorme klus onder tijdsdruk. Als opkoper van kantoormeubilair schrikken wij hier niet van en willen wij u graag helpen.

25 jaar ervaring

We zijn VCA-gecertificeerd en werken met zorg en verstand. Wij hebben ruime ervaring met demontage van meubilair, uithuizing, transport, montage en inrichting van bedrijfsruimten en scholen.

Uithuizen

Bij Euro-Rotor maakt het niet uit om hoeveel werkplekken het gaat. Of het nu gaat om 10 werkplekken of 500 werkplekken; Euro-rotor heeft de oplossing hiervoor. Om het kantoormeubilair op een efficiënte en veilige manier te verwijderen gebruiken wij moderne apparatuur en middelen.

Opkopen meubilair

Euro-rotor koopt complete inventarissen op van zowel kantoormeubilair, magazijn inrichting, horecameubilair en -apparatuur.

Meer weten

Veegschone oplevering

Naast dat we uw oude kantoorinrichting uithuizen en afvoeren leveren wij uw oude kantoorpand ook veegschoon op.

Meer weten

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens


  Opkoop kantoormeubilair door Euro-Rotor

  Euro-Rotor is een bedrijf met ruime ervaring in het ontruimen en verhuizen van bedrijfspanden en scholen. Wanneer niet alle meubelen worden meegenomen naar de nieuwe locatie, kunnen wij als opkoper van kantoormeubilair de overtollige inventaris tegen een marktconforme en realistische prijs overnemen. Bij de opkoop van kantoormeubilair zijn wij erop gericht om dit proces op elke gewenste schaal uit te voeren.

  Waarom kiezen voor het opkopen van kantoormeubilair?

  Door onze jarenlange ervaring in deze branche, weten wij precies welk meubilair wel en welk meubilair niet geschikt is voor verdere verkoop. Wij kiezen niet voor niets voor het opkopen van kantoormeubilair. De vraag naar gebruikt kantoormeubilair is de laatste jaren flink toegenomen en daardoor hoeft er maar weinig materiaal afgevoerd te worden. Zo repareren wij bijvoorbeeld bureaustoelen en laten we deze opnieuw stofferen zodat ze als “refurbished” weer verder kunnen worden verkocht. Wij accepteren eventueel losse stuks, maar kijken vooral naar het opkopen van partijen kantoormeubilair.

  Hoe gaat het opkopen van kantoormeubelen in z’n werking?

  Zodra u weet welke meubels u wilt verkopen en een schatting heeft gemaakt van de waarde van deze producten bij elkaar, kunt u Euro-Rotor inschakelen voor het opkopen van de kantoormeubelen. Wij beschikken over eigen transportmiddelen zodat we snel kunnen schakelen en kunnen voldoen aan elke vraag. Wij doen er alles aan om klanten te ontzorgen bij de overname van overtollig kantoormeubilair. Door het opkopen van deze kantoormeubelen, zal een eventuele verhuizing, bedrijfsbeëindiging of fusering succesvol verlopen.

  Hoe werken wij als opkoper van kantoormeubilair?

  Als opkoper van kantoormeubilair zal Euro-Rotor alles op alles zetten om het opkopen van kantoormeubilair zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen. Waar we in 2007 zijn gestart als opkoper van schoolinventaris en kantoormeubilair, helpen we nu klanten verder van hun overschot aan meubilair af en geven we dit meubilair een tweede leven. Wij komen het meubilair eerst fysiek bekijken zodat we weten welk bod we kunnen doen bij de overname. De prijs wordt bepaald door de staat van het meubilair en de vraag die er is.

  Wij zijn van alle markten thuis

  Vaak moet een klant het kantoor of bedrijfspand in originele staat terug opleveren aan de verhurende partij. Ook daar kan Euro-Rotor wat in betekenen voor u. Wij nemen daarbij niet alleen het opgekochte meubilair mee maar dragen tevens zorg uit voor het veegschoon opleveren van de ruimtes. Wij brengen uw bedrijfsruimte terug in de originele staat.

  Verkoop verder via onze webshop

  Met onze webshop bereiken we als opkoper van kantoormeubilair een grote groep ondernemers en particuliere klanten. Op die manier verzekeren wij u dat na het opkopen de kantoormeubelen op een goede en passende plek terecht komen. U bent daarbij volledig ontzorgd. Wij doen er alles aan om een goede prijs te bieden voor het meubilair dat u een tweede kans wilt geven. Het is voor ons van groot belang dat de klant tevreden is!

  © Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead