12 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Gratis geleverd vanaf € 275,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 350,- excl btw

Opkopen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.. Euro-rotor Facility Solutions zorgt voor opkoping van uw inventaris. Wij zorgen voor het uithuizen van het kantoormeubilair en wordt het pand, mocht u dat willen, veegschoon opgeleverd. Daarnaast nemen wij niet alleen het bruikbare meubilair mee. Wij voeren ook het materiaal af dat niet meer bruikbaar is. Zo bent u in een keer van alle zorgen af en hoeft u maar één partij in te schakelen. Wij kunnen u ook van dienst zijn als opkoper van uw inventaris in geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris/voorraad.

Neem contact met ons op

“WE ZIJN EEN ECHT FAMILIE BEDRIJF
DAT AL SINDS 1994 BESTAAT”

Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring in het ontruimen en uithuizen van bedrijfspanden, kantoren en scholen. Wij werken snel en nauwkeurig en weten opdrachtgevers te verbazen over het resultaat.

Doordat we vele kantoren ook opnieuw hebben ingericht hebben wij inzicht in de mogelijkheden die het kantoor kan bieden. We denken mee met de klant en geven advies over functionaliteit van de ruimte. Ergonomie staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt u bij ons geld besparen doordat wij u een combi kunnen leveren van nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Totaal ontzorgen

Blijf lekker ondernemen en wij regelen de rest.

Veegschoon opleveren

Naast het bruikbare ruimen wij ook het voor het niet bruikbare af en bent u in een klaar met 1 partij.

Duidelijke afspraken

U weet waar u aan toe bent en komen afspraken en opleverings datum na.

Hoe gaat Euro-rotor te werk bij het veegschoon opleveren van een kantoorpand?

De kracht van euro-rotor

Duurzaam

​In het kader van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) hebben wij oog voor het milieu. Energie besparing, beperken uitstoot van CO2. Niet al het materiaal in kantoren is herbruikbaar. Daarom bieden wij aan al het materiaal af te voeren. Dit voeren wij gescheiden af op locatie of op ons eigen terrein.​

Ontzorgen

In geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris is dit vaak een enorme klus onder tijdsdruk. Wij als Euro- rotor schrikken hier niet van en willen u dan ook graag helpen.

25 jaar ervaring

We zijn VCA gecertificeerd en werken met zorg en verstand. Wij hebben ruime ervaring met demontage van meubilair, uithuizing, transport, montage en inrichting van bedrijfsruimten en scholen.

Uithuizen

Bij Euro-rotor maakt het niet uit om hoeveel werkplekken het gaat. Of het nu gaat om 10 werkplekken of 500 werkplekken Euro-rotor heeft de oplossing hiervoor. Om het kantoormeubilair op een efficiënte en veilige manier te verwijderen gebruiken wij ons vast uithuis materiaal/gereedschap.

Opkopen meubilair

Euro-rotor koopt complete inventarissen op van zowel kantoor-meubilair, magazijn inrichting, Horecameubilair/ apparatuur.

Meer weten

Oplevering veegschoon

Naast dat we uw oude kantoorinrichting uithuizen en afvoeren leveren uw oude kantoorpand ook veegschoon op.

Meer weten

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens


  Opkoop kantoormeubilair

  Euro-Rotor is een bedrijf met ruime ervaring in het ontruimen en verhuizen van bedrijfspanden en scholen en koopt daarbij het overtollige kantoormeubilair op tegen een marktconforme realistische prijs. Ons bedrijf is er op gericht om dit soort opdrachten op elke gewenste schaal uit te voeren. Wij werken snel en nauwkeurig en weten opdrachtgevers te verbazen over het resultaat. Het is voor ons van groot belang dat de klant tevreden is. Voor en tijdens de uitvoering van werkzaamheden is overleg mogelijk. Eventuele aanpassingen en of veranderingen blijven bespreekbaar.

  Wij beschikken over eigen transportmiddelen zodat we snel kunnen schakelen en kunnen voldoen aan elke vraag. We zijn VCA gecertificeerd en werken met zorg en verstand. Het is ons dagelijks werk om klanten te ontzorgen na verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris/voorraad. Of het nu gaat om 10 bureaustoelen of 500 volledige werkplekken.

  Vaak moet een klant het kantoor of bedrijfspand in originele staat terug opleveren aan de verhurende partij, Euro-Rotor is dan uw partner. Dit betekent dat wij niet alleen het opgekochte meubilair meenemen maar tevens ook zorg dragen voor het veegschoon opleveren van de ruimtes. Wij brengen uw bedrijfsruimte terug in de originele staat.

  Deze uithuizingen doen wij professioneel, efficiënt, veilig en snel met ons ervaren personeel en middels ons vaste uit-huis materiaal en gereedschap.

  In het kader van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) hebben wij oog voor het milieu. Energie besparing, beperking uitstoot van CO2, en hergebruiken van kantoormeubilair staan bij ons hoog in het vaandel.

  Kantoormeubilair laten opkopen

  U schakelt Euro-Rotor als opkoper van gebruikt kantoormeubilair in, zodra u weet hoeveel kantoormeubilair u wilt verkopen en u een schatting kunt maken van de waarde die dit meubilair nog heeft in de markt.

  Altijd passend advies

  In 2007 zijn wij gestart met het opkopen van gebruikt kantoormeubilair vaak in combinatie met verhuizing of uitruimen van kantoren en scholen. Klanten nemen contact met ons op zodra ze kantoormeubilair over hebben of bij ons kantoormeubilair hebben besteld en het gebruikte kantoormeubilair willen verkopen. Wij maken dan een afspraak om het meubilair te bekijken en een prijs te bepalen.

  Welk kantoormeubilair kopen wij op?

  Wij weten vanuit onze ervaring welk meubilair wel en welk meubilair niet te verkopen is. Gelukkig is de vraag naar gebruikt kantoormeubilair de laatste jaren flink toegenomen en hoeft er maar weinig materiaal afgevoerd te worden. Daarbij hebben wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld bureaustoelen te repareren en opnieuw te laten stofferen zodat ze als “refurbished” weer kunnen worden verkocht. Wij kopen losse stuks maar ook vooral partijen kantoormeubilair. De prijs wordt bepaald door de staat van het meubilair en de vraag die er naar een bepaald gebruikt product is.

  Verkoop het op Euro-Rotor.nl

  Met onze webshop bereiken we een grote groep ondernemers en particulieren klanten. Hebt u een speciale stoel of kast of partij meubilair dan kunnen wij dat via onze webshop aanbieden in de markt. U bent ontzorgt en wij leveren u de diensten en mogelijkheid om een goede prijs te ontvangen voor meubilair dat u een tweede kans wilt bieden.

  © Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead