Opkoper kantoormeubilair
opkoping kantoormeubilair

Blijf niet met uw kantoormeubilair zitten 

  Laat u ontzorgen door Euro-rotor  

Bureaustoel

OPKOPING KANTOORMEUBILAIR

VEEGSCHOON OPLEVEREN

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan..

Euro-rotor facility solutions

Euro-rotor Facility Solutions zorgt voor opkoping van uw inventaris. ​Wij zorgen voor het uithuizen van het kantoormeubilair en wordt het pand, mocht u dat willen, veegschoon opgeleverd.

Daarnaast nemen wij niet alleen het bruikbare meubilair mee. Wij voeren ook het materiaal af dat niet meer bruikbaar is. Zo bent u in een keer van alle zorgen af en hoeft u maar één partij in te schakelen.

Wij kunnen u ook van dienst zijn als opkoper van uw inventaris in geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris/voorraad. 

Eigenaren Euro-Rotor
Pim van der Burgt & Berry van der Burgt 
Eigenaar Euro-rotor facility solutions
Duurzaam

​In het kader van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) hebben wij oog voor het milieu. Energie besparing, beperken uitstoot van CO2.

 

Niet al het materiaal in kantoren is herbruikbaar. Daarom bieden wij aan al het materiaal af te voeren. Dit voeren wij gescheiden af op locatie of op ons eigen terrein.​

Veegschoon

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw meubilair wordt opgekocht, maar tevens dragen wij ook zorg voor het veegschoon opleveren van de ruimtes. Wij brengen uw bedrijfsruimte terug in de originele staat.

Ontzorgen

In geval van verhuizing, bedrijfsbeëindiging, fusering of bij overtollige inventaris is dit vaak een enorme klus onder tijdsdruk.

Wij als Euro- rotor schrikken hier niet van en willen u dan ook graag helpen. 

1994%20Euro-rotor_edited.png
25 jaar ervaring

We zijn VCA gecertificeerd en werken met zorg en verstand.  Wij hebben ruime ervaring met demontage van meubilair, uithuizing, transport, montage en inrichting van bedrijfsruimten en scholen.

Opkopen

Euro-rotor koopt uw kantoorinventaris op.

Dit kan bestaan uit bureaustoelen, bureaus,  kasten en ander kantoormeubilair. 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in  uw aanbod.

Uithuizen

Bij Euro-rotor maakt het niet uit om hoeveel werkplekken het gaat. Of het nu gaat om 10 werkplekken of 500 werkplekken Euro-rotor heeft de oplossing hiervoor.

Om het kantoormeubilair op een efficiënte en veilige manier te verwijderen gebruiken wij ons vast
uithuis materiaal/gereedschap.

 
Contact ons

We nemen zo snel mogelijk contact met u op

 Email: info@euro-rotor.nl                                                                                                                  Telefoon:06-22836748