19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Thuiswerkplek

Thuiswerken wordt steeds meer normaal. Werkgevers geven de vrijheid aan medewerkers om zelf te bepalen hoeveel tijd zij thuis willen werken. De werkplek bij de werkgever is ingericht volgens Arbo-normen, daarbij is ook oog voor werksfeer en werkhouding.

Dit alles is ontwikkeld om zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Het voorkomen van lichamelijke klachten is voor werkgever en werknemer van groot belang.

Meubels voor jouw thuiswerkplek kopen

Thuis ligt dit heel anders. Zodra medewerkers gaan “thuiswerken” vergeten ze hierop te letten en de werkgever heeft weinig zicht op de thuiswerkplek. De keukentafel met keukenstoel worden in eerste instantie gebruikt als werkplek. Dit is voor een korte periode wel te doen maar op langere termijn zal dit tot lichamelijke klachten leiden. Vooral de rug en nek hebben het zwaar te verduren.

Werkgevers gaan er vanuit dat de medewerker zelf hun verantwoordelijkheid nemen bij de inrichting van hun werkplek thuis.

Ontdek ons ruime aanbod

Omdat geen mens hetzelfde is, is het van belang om een stoel te kopen die bij uw lichaam past. We hebben daarom in ons assortiment bureaustoelen voor thuiswerkplekken in vele maten en uitvoeringen. Wij zijn trots op onze ergonomische modellen die Arbo-gekeurd zijn en dus voldoen aan alle daarvoor geldende regels.

Kom proefzitten

Iedere stoel is anders en net als bij schoenen moet je er een goed gevoel bij krijgen. Om hier achter te komen is het mogelijk om in onze showroom te komen “proefzitten”.  Wij hebben 15 tot 20 modellen klaar staan en zullen u voorzien van persoonlijk advies bij de aankoop van uw nieuwe stoel.

Bij een goede stoel hoort ook een net zo goed bureau. Let bij het kopen op de mogelijkheid van zowel zittend als staand werken. Wij leveren bureaus geschikt voor thuiswerkplekken die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. In onze showroom vindt u diverse modellen die naar keuze van de klant worden samengesteld.

Ter bevordering van een goede werkhouding is het van belang dat het beeldscherm op de juiste hoogte is ingesteld. Wij leveren monitorarmen die daarvoor zeer geschikt zijn. Zowel voor enkele als dubbele monitoren.

Veilig werken kan pas echt goed gaan als de kabels zijn weg gewerkt. Wij leveren kabelgoten in diverse kleuren, opbouw stopcontacten en doorvoerdoppen waarmee u een opgeruimde werkomgeving creëert.

Voor elke kamer de juiste thuiswerkplek

Voor elk persoon is de ideale thuiswerkplek anders. Hebt u bijvoorbeeld niet veel ruimte om een groot bureau te plaatsen dan biedt een korter of smaller bureau wellicht de oplossing. Wij leveren maatwerk en denken graag mee met de klant om samen tot een ideale werkplek te komen.

Bestel direct online

Bij Euro-Rotor verkopen wij de klant wat hij echt nodig heeft en dat ziet u ook aan onze website en webshop. Met zorg is ons assortiment samengesteld vanuit onze jaren lange ervaring met kantoormeubilair. Onze webshop geeft precies aan hoeveel artikelen op voorraad zijn en in welke kleuren combinatie te verkrijgen.

Bestellen doet u veilig en makkelijk via onze site. Binnen enkele dagen zult u uw bestelling ontvangen. Of het nu in Groningen is of in België wij regelen dat u snel aan de slag kunt.

 

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead