Thuiswerkplekken

We zijn niet anders gewend dan dat we op het werk een goede instelbare bureaustoel hebben. Het  bureau is op de juiste hoogte afgesteld en biedt wellicht ook de mogelijkheid om staand aan te werken. 

Het nieuwe werken is het thuiswerken, hier wordt de  ergonomie van de werkplek vergeten. Wist u dat een verkeerde houding kan leiden tot lichamelijk klachten? 

Bureaus

Stel uw bureau in op de gewenste werkhoogte of ga voor de afwisseling tussen zittend en staand werken middels een ergonomische zit sta werkplek 

Kabels opbergen

Om het bureau zo functioneel mogelijk te maken en om schade aan uw apparatuur te voorkomen tijdens bijvoorbeeld het verstellen in hoogte, is het heel belangrijk dat kabels zijn weggewerkt en lang genoeg zijn. Door vaste stroomvoorzieningen voorkomt u schade aan uw apparatuur.

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk en vaak ook erg persoonlijk. Kies daarom een bureaustoel die instelbaar is naar uw behoefte.

Heeft u bijvoorbeeld last van de onderrug, ga dan voor een bureaustoel met verstelbare lendesteun. Deze lendesteun biedt extra ondersteuning in de onderrug.

Maak uw thuiswerkplek compleet naar uw wens

We komen het bij u thuis afleveren en monteren.

 

Zelfs tegen een kleine vergoeding brengen we het ook nog naar boven. Zo kunt u snel aan uw ideale werkplek werken.

Geleverd
gemoneerd
Bij u thuis

Monitorarmen

Voorkom nekklachten en zorg dat uw computerscherm of laptop op de juiste hoogte staat. Doe dit door middel van een monitorarm