13 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Gratis geleverd vanaf € 275,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 350,- excl btw

Akoestiek

Akoestiek kan worden omschreven als de galm die je in een ruimte ervaart. Dit kan ontstaan door de materialen in de ruimte of door de hoeveelheid geluid die er ontstaat. Over het algemeen wordt dit als hinderlijk ervaren en is het wenselijk om hiervoor een oplossing te bedenken. Akoestiek komt zeker ook terug in het assortiment bij Euro-Rotor. Kasten, wanden, schermen in allerlei afmetingen, kleuren en materiaal kunnen bij ons worden besteld. Wilt u liever eerst een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op zodat we samen tot de beste oplossing komen.

 

Akoestische oplossingen voor op het kantoor

Akoestiek is iets dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het inrichten van een kantoorruimte of thuis werkplek. Slechte akoestiek kan de onderliggende oorzaak zijn van irritaties op de werkvloer of thuis werkplek.

Uitgebreid assortiment

Bij Euro-rotor hebben we ons assortiment aangepast aan de vraag. Wij merkten dat de vraag naar akoestische schermen steeds meer toe nam en dus hebben we ons gericht op de mogelijkheden die hierin te vinden zijn. Zo kunnen wij nu schermen leveren die naar wens van de klant worden samengesteld. Denk daarbij aan het bedrukken van het doek waardoor de akoestische wand verandert in een eyecatcher voor de ruimte waarin hij staat. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden.

Naast schermen leveren we ook akoestische kasten. Deze kasten hebben geperforeerde deuren die zijn voorzien van akoestisch schuim aan de binnenzijde. Hierdoor krijgt de kast een dubbele functionaliteit. Afmetingen en kleuren zijn te vinden in onze webshop en voorbeelden zijn te zien in onze showroom.

Een andere akoestische mogelijkheid die wij bieden is de vergaderbank. Deze is omgeven  door akoestische wanden die het geluid dempen. Of wat te denken van belcellen die het mogelijk maken om in een afgesloten ruimte ongestoord een telefoongesprek te voeren of te vergaderen. Je kiest vooral voor deze oplossing als het zetten van tussenwanden in een grote ruimte niet wenselijk is. Een praktische bijkomstigheid, deze cel is te vervoeren en dus mee te nemen als u gaat verhuizen naar een andere kantoorruimte.

Manieren om de akoestiek te verbeteren

Hoe vervelend is het niet dat je constant je collega of partner hoort praten terwijl je je probeert te concentreren op een belangrijk stuk. Hoe vervelend is het niet dat je een telefoon gesprek probeert te voeren maar de gene aan de andere kant van de lijn kan jou nauwelijks verstaan omdat je aan de telefoon zo ver weg klinkt door de grote lege ruimte waar het enorm galmt.

Deze problemen zijn op te lossen door akoestische meubels, panelen of kasten te gebruiken. Er is een ruim aanbod akoestische oplossingen en veel van deze oplossingen bieden vaak ook nog een andere functionaliteit.

Naast het gebruik van de normale meubelen, want alles wat u in een ruimte plaatst heeft invloed op de akoestiek, is ons advies om uw bestaande meubilair uit te breiden met akoestische oplossingen.

Bestel bij Euro Rotor

De akoestische producten zijn te bestellen zoals wij ze standaard aanbieden, maar ook als maatwerk product waarbij vele variaties mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan unieke kleuren combinaties die perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf of interieur. Ga daarvoor naar onze webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. www.euro-rotor.nl of bel 06-22836748.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead