19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Kantoormeubelen Veldhoven

Kantoormeubelen in Veldhoven nodig, omdat het oude meubilair toe is aan vervanging of omdat u gaat verhuizen met het bedrijf? Wat de reden ook is: op Euro-Rotor kunt u rekenen. Niet alleen kunnen wij u voorzien van de beste kantoormeubelen in Veldhoven en omgeving, maar ook voor de opkoop van uw oude meubilair of voor een veegschone oplevering van uw oude kantoor, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met ons aanbod kantoormeubelen in Veldhoven

Ieder kantoor heeft hoogwaardig kantoormeubilair nodig. Of dat nu gaat om een enkele (thuis)werkplek of een hele kantoortuin: zonder comfortabele bureaustoelen, een ergonomisch bureau en praktische opbergers en accessoires zal de productiviteit er niet op vooruitgaan. En zeg nu eens eerlijk, we voelen ons toch allemaal beter in een schoon, opgeruimd en georganiseerd kantoor. 

Investeren in kantoormeubelen in Veldhoven is dus altijd een goed idee, en dit hoeft niet eens een kapitaal te kosten. Want bij ons koopt u zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom duurzame kantoormeubelen in Veldhoven kopen?

 • Kostenbesparend: kiezen voor tweedehands kantoormeubelen in Veldhoven is een slimme keuze wanneer u een kleine onderneming bent of pas net bent gestart. Met een kleiner budget kunt u toch leuk en comfortabel zitten, terwijl u kosten bespaart.

 • Beter voor het milieu: wanneer u duurzaamheidsdoelen nastreeft binnen uw organisatie, dan zult over ieder segment van duurzaamheid moeten nadenken. Zo ook over het kantoormeubilair. Het is zeker mogelijk om nieuwe duurzame producten te kopen, maar niks is zo duurzaam als gebruikt meubilair. Via deze weg worden er geen nieuwe grondstoffen gebruikt om het kantoor in te richten, maar gebruikt u wat er al is. Dat is beter voor het milieu.

Kom de kantoormeubelen bekijken in onze showroom in Veldhoven

Alle producten in onze webshop zijn eenvoudig online te bestellen. Binnen een paar klikken is uw bestelling geplaatst en is het aftellen tot de gewenste levering. Toch kiezen er ook veel mensen voor om eerst langs te komen in onze showroom in Veldhoven, waar we veel kantoormeubelen op voorraad hebben staan. Zo kunt u een bureaustoel komen proefzitten, de materialen voelen en met eigen ogen alle opties bekijken voordat u een keuze maakt.

Wilt u ook eerst zien voordat u koopt? Dat begrijpen we! Maak een afspraak, dan zorgen wij dat we aanwezig zijn om u te adviseren.

Ontdek ook onze overige diensten

U kunt niet alleen terecht voor kantoormeubelen in Veldhoven bij Euro-Rotor, wij doen nog veel meer! Zo kunnen we u onder andere helpen bij de volledige inrichting van een kantoorpand, waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte, uw budget, akoestiek en ergonomie. Ook zijn we gespecialiseerd in de opkoop van kantoor- en schoolmeubilair en realiseren we een veegschone oplevering indien dit door u gewenst is.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens


  We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

  Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

  We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
  © Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead