21 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Gratis geleverd vanaf € 325,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 425,- excl btw

Beleid Euro-rotor

Prijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Aan typefouten kunnen geen rechten worden ontleend. Alle door ons getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Privacy & Safety

Persoonsgegevens

Wij houden ons aan de wet en regelgeving omtrent privacy en persoonsgegevens.

Dit wil zeggen dat wij uw gegevens niet onnodig bewaren en alleen zullen gebruiken indien dit noodzakelijk is voor de levering en facturering van uw bestelling en voor onze boekhouding.

E-mail adressen zijn opgeslagen in ons administratiesysteem om zo facturen of informatie over ons en onze producten aan u te mailen.

Indien u vragen heeft over bovenstaande of een wijziging wilt doorgeven laat het mij dan weten via info@euro-rotor.nl of via telefoonnummer: 06-22836748.

Garantie

Op al onze nieuwe artikelen bieden wij 5 jaar garantie tenzij dit anders staat aangegeven. Dit geldt niet voor slijtende delen zoals bekleding. Op ons gebruikte artikelen bieden wij een garantie van 2 maanden. Hier geldt een geld terug garantie of wisselen deze om voor een ander exemplaar. 

Speciaal bestelde Producten

Speciaal bestelde producten of op maat gemaakte producten dienen altijd bij bestelling te worden betaald en kunnen ook niet retour worden genomen.

Betaal mogelijkheden

• iDeal
• Op factuur betalings termijn van 14 werkdagen ( alleen voor bedrijven en eerste bestelling altijd voor levering) maak hiervoor een account aan
• Betaling bij levering of bij afhalen per pin

( speciaal bestelde producten dienen altijd bij bestelling te worden betaald )

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead