15 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Gebruikte archiefkasten

Kan uw administratie wel een zetje in de goede richting gebruiken? Kies er dan voor om een van onze gebruikte archiefkasten te kopen. Of u deze nu nodig heeft voor uw thuiswerkplek of op uw kantoor, belangrijke papieren worden hier veilig en netjes in opgeborgen. Zo vindt u deze documenten altijd gemakkelijk terug. Neem snel een kijkje in het ruime assortiment aan gebruikte archiefkasten van Euro-Rotor!

Waarom gebruikte archiefkasten aanschaffen?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze kasten te gebruiken als archief voor al uw dossiers. Al werken we tegenwoordig veel digitaal, gebruikte archiefkasten zijn tot de dag van vandaag super handig in gebruik voor uw persoonlijke administratie. Veel belangrijke papieren, zoals certificaten, diploma’s en rekeningen, worden tot op heden nog uitgeprint of via de post gestuurd en moeten daarom een goede en veilige plek krijgen om bewaard te worden. Met gebruikte archiefkasten bent u daarmee op de goede weg. Deze opbergers zijn zo ingedeeld dat u een duidelijk overzicht houdt over de inhoud van de tweedehands archiefkasten.

Tweedehands archiefkasten: kies voor duurzaamheid

Het kopen van een archiefkast die tweedehands is, is niet alleen voordeliger, maar het is ook nog eens goed voor het milieu. In principe recyclet u een archiefkast waardoor u verder niet hoeft te betalen voor productiekosten. De archiefkast hoeft namelijk niet nieuw gemaakt te worden.

Draag uw steentje bij aan het milieu

Ook transportkosten komen te vervallen en u draagt een steentje bij aan het verminderen van CO2 uitstoot. Het product hoeft namelijk ook niet vanuit de fabriek geleverd te worden aan bijvoorbeeld woonwinkels. Hiermee bent u maatschappelijk verantwoord bezig en bespaart u geld. Het kopen van tweedehands archiefkasten heeft dus vele voordelen!

De juiste prijs-kwaliteit verhouding

Wie denkt dat onze tweedehands archiefkasten kwalitatief niet meer in goede staat zijn, heeft het mis. Deze worden namelijk met zorg geselecteerd door Euro-Rotor. Voordat wij een archiefkast die al gebruikt is te koop aanbieden, is daar al een hele keuring aan vooraf gegaan. Zo controleren wij de tweedehands archiefkasten op beschadigingen, eventuele roest en onderdelen die vervangen moeten worden.

Geef meubels een tweede kans

Op die manier willen wij onze klanten garanderen dat wanneer ze een archiefkast die tweedehands is kopen, deze nog een tweede leven verdient. Elke archiefkast verdient een tweede kans en ons streven daarnaar is groot. Daarom vindt u bij Euro-Rotor gebruikte archiefkasten van topkwaliteit voor de scherpste prijzen.

Euro-Rotor levert de beste service

Is uw oog gevallen op een archiefkast die tweedehands is uit ons assortiment? Dan willen wij u daar natuurlijk graag verder bij helpen. Neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u te informeren en adviseren over de opberger die u heeft uitgekozen. Ook wordt de kast aan u gedemonstreerd zodat u zeker weet dat dit de kast is die u zoekt. De beste service, speciaal voor u!

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead