21 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Eigen Magazijn, Transport, Montage team
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Persoonlijke Aandacht voor jouw kantoorinrichting

Waarom Euro-rotor?

“WE ZIJN EEN ECHT FAMILIE BEDRIJF
DAT AL SINDS 1994 BESTAAT”

Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring in het ontruimen en uithuizen van bedrijfspanden, kantoren en scholen. Wij werken snel en nauwkeurig en weten opdrachtgevers te verbazen over het resultaat.

Doordat we vele kantoren ook opnieuw hebben ingericht hebben wij inzicht in de mogelijkheden die het kantoor kan bieden. We denken mee met de klant en geven advies over functionaliteit van de ruimte. Ergonomie staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt u bij ons geld besparen doordat wij u een combi kunnen leveren van nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Team Euro-rotor

Pim van der Burgt

Oprichter, mede eigenaar

Berry van der Burgt

Verkoop, mede eigenaar

Anja van der Burgt

Administratie & facturatie

GESCHIEDENIS. HET ONTSTAAN VAN EURO-ROTOR

GESCHIEDENIS. HET ONTSTAAN VAN EURO-ROTOR

In het voorjaar van 2007 kwam Euro-rotor in contact met het Sondervick College. Dit college zocht een opkoper voor alle inventaris van 5 schoollocaties die niet meegenomen zou worden naar hun nieuwbouw. Een voorwaarde die het Sondervick College stelde was dat alle locaties op 1 augustus veegschoon opgeleverd moesten worden.

Euro-rotor stemde in met dit voorstel en zo kon er op 23 juni, na de laatste lessen, gestart worden met deze klus. Hiermee was Euro-rotor Facility Solutions geboren.

Ieder project is speciaal voor ons

We zijn een echt familie bedrijf en hebben daarom persoonlijk contact met onze klanten. We staan u snel te woord en denken graag mee met de u. We bieden niet alleen nieuw kantoormeubilair, maar ook gebruikt kantoormeubilair hierdoor beschikken we over het totale concept. Ook dragen we niet alleen de zorg van het opnieuw inrichten van uw kantoor, maar ook het leeg maken van het kantoor. Zo hoeft u geen andere partij in te schakelen met extra kosten en zorgen.

© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead