15 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Gebruikte roldeurkasten

Gebruikte roldeurkasten zijn een budgetvriendelijke en duurzame oplossing voor wie op zoek is naar opbergruimte op kantoor of thuis. Een roldeurkast biedt de mogelijkheid om alle benodigdheden en documenten op een efficiënte en georganiseerde manier op te bergen. Gebruikte roldeurkasten zijn namelijk erg praktisch en nemen weinig ruimte in beslag, terwijl ze toch heel wat opbergruimte bieden. Bij Euro-Rotor zijn deze nog in perfecte staat, waardoor ze nog jarenlang meegaan.

Tweedehands roldeurkasten kopen: beter voor het milieu

Tweedehands roldeurkasten zijn duurzamer dan nieuwe kasten. Het hergebruiken van een roldeurkast is namelijk beter voor het milieu dan het produceren van nieuwe producten. Het vermindert de hoeveelheid afval en de druk op de natuurlijke hulpbronnen. Daarnaast kan het kopen van tweedehands roldeurkasten u geld besparen, wat het aantrekkelijker maakt om te investeren in een duurzame oplossing. Dit maakt het mogelijk om meer kasten aan te schaffen of het geld te gebruiken voor andere doeleinden. Bij Euro-Rotor letten wij erop dat de kwaliteit van een gebruikte kast overeenkomt met die van een nieuwe roldeurkast maar dan voor een lagere prijs.

Koop roldeurkasten die tweedehands zijn bij Euro-Rotor

In het assortiment gebruikte roldeurkasten bij Euro-Rotor vindt u gegarandeerd een roldeurkast die gebruikt is vinden die bij uw wensen past. U vindt bij ons namelijk tweedehands roldeurkasten verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo heeft u alle flexibiliteit om een roldeurkast die tweedehands is te kiezen die past in de ruimte waar u deze wenst. Tevens zijn de gebruikte roldeurkasten verkrijgbaar in verschillende kleuren. U heeft daarbij bijvoorbeeld de keuze uit zwart, grijs, wit en beige. Waar uw keuze ook op valt, bij ons kunt u tweedehands roldeurkasten kopen die qua stijl en vormgeving uw ruimte op een praktische manier organiseren.

Topkwaliteit producten voor de laagste prijs

Bij Euro-Rotor weet u zeker dat u tweedehands roldeurkasten kunt kopen met een top prijs- kwaliteitverhouding. Voordat wij onze gebruikte roldeurkasten te koop aanbieden, zijn ze compleet door ons gekeurd. Zo checken wij bijvoorbeeld of er roest op zit, beschadigingen aanwezig zijn en of er onderdelen vervangen moeten worden. Op die manier garanderen wij onze klanten dat de roldeurkast die al eens gebruikt is nog geschikt is voor een tweede leven. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons voor een scherpe prijs kwalitatieve tweedehands roldeurkasten kunt kopen.

Snelle levering

Een groot voordeel is dat onze tweedehands roldeurkasten direct leverbaar zijn. Dit is vooral handig als u snel extra opslagruimte nodig heeft. Wij zorgen er doorgaans voor dat wij uit voorraad leveren. Op die manier geniet u binnen enkele dagen al van uw nieuwe opbergruimte.

Maak gebruik van onze service

Wanneer u een roldeurkast die gebruikt is heeft gevonden in ons assortiment die helemaal naar uw wens is, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Wil u echter persoonlijk advies en hulp? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch of door langs te komen in onze showroom in Veldhoven. Daar staan onze medewerkers klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij uw zoektocht. Daar kunt u tevens ons aanbod op het gemak bekijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead