19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Gebruikte rechte bureaus

U bent op zoek naar een gebruikt recht bureau van topkwaliteit? Dan bent u bij Euro-Rotor aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod van gebruikte rechte bureaus van diverse topmerken. Zo bent u verzekerd van kwaliteit meubilair voor scherpe prijzen.

Een tweedehands recht bureau van topkwaliteit

Rechte bureaus zijn de meest gekozen bureaus. Ze zijn in allerlei maten verkrijgbaar zodat er altijd wel een recht bureau is die in uw ruimte of kantoor past. Een recht bureau is samen met een bureaustoel het belangrijkste onderdeel van een ergonomische werkplek. Wij selecteren onze meubels met zorg en kiezen alleen voor kwaliteitsmeubilair. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Bureaus zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw kantoor, ze dragen ook bij aan een productieve werkomgeving. Wij bieden tweedehands rechte bureaus aan in veel verschillende afmetingen, soorten, kleuren en gebruiksmogelijkheden.

Net zo goed als een nieuw model

Een gebruikt recht bureau is net zo goed als een nieuw bureau, alleen is deze al door iemand in gebruik geweest. Gebruikte rechte bureaus zijn meestal nog van een uitstekende kwaliteit, maar dan voor een veel interessantere prijs. Veel mensen denken vaak ten onrechte dat gebruikte bureaus onder doen voor de nieuwe variant. Bij gebruikte rechte bureaus van Euro-Rotor is dat zeker niet het geval.

Bedrijven gebruiken hun bureaus soms maar zeer beperkte tijd en vervangen deze al voordat u kunt zien dat ze gebruikt zijn. Dit zijn dan ook de exemplaren die wij opkopen. Deze gebruikte rechte bureaus hebben nog een lange levensduur en verkeren nog in topvorm.

Een tweedehands recht bureau kopen

Een bureau is vaak een grote investering, toch is het wel een belangrijke aankoop. Zowel op kantoor als tijdens het thuiswerken moet een bureau aan de juiste eisen voldoen. Denk hierbij aan de hoogte van het bureau, maar ook aan de lengte en breedte. Een bureau moet niet de gehele ruimte in beslag nemen, maar ook niet te klein zijn waardoor er niet meer comfortabel gewerkt kan worden. Een nieuw bureau kan al snel in de papieren lopen, geld dat u daar eigenlijk niet aan uit wilt geven. Een tweedehands recht bureau kopen is dan natuurlijk de uitkomst.

Wat zijn de voordelen?

Het voordeel van een gebruikt recht bureau is dat u flink kunt besparen op de aanschafprijs. Een nieuw bureau kan namelijk al snel honderden euro’s kosten. Dit hoeft niet zo te zijn bij een gebruikt exemplaar. U bespaart u veel geld op de aanschaf en heeft u toch een mooi exemplaar in huis of op kantoor.

Bekijk nu ons uitgebreide aanbod!

Tweedehands rechte bureaus zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope én duurzame manier om hun werkplek in te richten. Ons ruime aanbod topmeubilair maakt het gemakkelijk om een geschikt bureau te vinden naar uw behoeften. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw werkplek.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.

Vul het formulier in en wij sturen u onze catalogus gratis op.

We hebben ook een papieren catalogus, vraag het gratis aan.
© Copyright 2024 Euro-rotor | Website: Next Lead