14 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Gratis geleverd vanaf € 300,- excl btw
Professioneel kantoormeubilair voor ieder budget
Gratis geleverd en gemonteerd vanaf € 400,- excl btw

Gescheiden afvoeren

Niet al het materiaal in kantoren is herbruikbaar. Daarom bieden wij aan om al het materiaal af te voeren. Dit voeren wij gescheiden af op locatie met containers of op ons eigen terrein.

Onze andere diensten

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting
Kantoorinrichting met gebruikt of nieuw meubilair is mogelijk bij Euro-rotor. Meubilair is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast kan er geleverd en gemonteerd worden op locatie Combineren van nieuwe en gebruikt meubilair is mogelijk

Gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair
​Kantoorinrichting met gebruikt of nieuw meubilair is mogelijk bij Euro-rotor. Meubilair is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Kan geleverd en gemonteerd worden op locatie. Combineren van nieuwe en gebruikt meubilair is mogelijk.

Opkopen kantoormeubilair

Opkopen kantoormeubilair
Euro-rotor Facility Solutions zorgt voor de opkoop van uw inventaris. Daarnaast nemen wij niet alleen het bruikbare meubilair mee. Ook voeren wij het materiaal af wat niet bruikbaar is. Zo bent u in een keer van alle zorgen af en hoeft u maar één partij in te schakelen

Overname schoolmeubilair

Overname schoolmeubilair
Vaak hebben deze scholen een nieuwe locatie gekregen of komt er een nieuw gebouw met nieuwe inrichting. Het oude materiaal moet vaak weg en dat kan een hele klus zijn. Voor ons geen probleem! Wij halen de school leeg en leveren het veegschoon op.

Veegschone oplevering

Veegschone oplevering
Wij zorgen er niet alleen voor dat uw meubilair wordt opgekocht, maar tevens dragen wij ook zorg voor het veegschoon opleveren. En het terugbrengen in de originele staat van uw bedrijfsruimte.
© Copyright 2023 Euro-rotor | Website: Next Lead